Ljudböcker om ekonomi

Att ha ekonomi som intresse är det många som har och det är ett ämne många kan ha nytta av att lära sig mer av. Oavsett om du är intresserad av ekonomi för att du jobbar med det, går en ekonomiutbildning eller bara vill lära dig mer så finns det ljudböcker på ämnet. När du har lyssnat på ljudböckerna om ekonomi får du bättre koll på de olika begrepp som används inom ekonomin, vilket kan underlätta om du behöver ta ett lån. En sida du kan använda dig av är till exempel Lånakuten.com där du kan jämföra de olika lån som finns. Med det går vi in på några populära ljudböcker om ekonomi.

Oberoende är stark

Oberoende är stark är en bok som är skriven av Pehr G. Gyllenhammar som är en stor profil inom det svenska näringslivet och var bland annat VD på Volvo. I boken ger han sin syn på näringslivet.

Fixa din privatekonomi

Fixa din privatekonomi – smarta lifehacks för mer pengar och ett rikare liv är titeln på boken som är skriven av Christina Sandberg. Boken är fylld av smarta tips på hur du kan tänka när det kommer till din privatekonomi och hur du kan spara pengar. Författaren är utbildad sparekonom och har hjälpt många människor att få en bättre sparekonomi.

Vägen till din första miljon

Vägen till din första miljon: alla kan bygga en pengamaskin är en bok som är skriven av Tobias Schildfat. Boken är en inspirerande berättelse om hur du utan någon utbildning och större kunskaper kan tjäna din första miljon. Boken innehåller tips på hur du förvaltar din privatekonomi och tar steget till att starta ditt eget företag.

Aktier

Aktier – 3 steg till ekonomiskt oberoende är en bok som är skriven av Ola Lauritzson. I den här boken får du tips på hur du kan tänka när det kommer till att investera i aktier och hur du som privatperson smartast investerar på aktiemarknaden och kan ta dig in på börsen. Dessutom kommer han med tips på hur du undviker misstag som kan kosta.

Sälj!

Sälj! är en bok som är skriven av Fredrik Ekelund. Han är en av världens mest framgångsrika fastighetsmäklare. Bara under hans första år som mäklare på Manhattan i New York sålde han fastigheter för över 50 miljoner dollar. I den här boken berättar han hur han tog sig till sin stora dröm och hur du kan göra detsamma.

Att uppfinna världen

Att uppfinna världen är en feministisk bok som är skriven av Katrine Marcal. Boken innehåller djupdykningar i världens uppfinningar och problemlösningar och hur de påverkat det moderna samhället.

Lyssna på ljudböcker kan du göra gratis genom att låna dem via ditt lokala bibliotek eller använda dig av någon av de olika ljudbokstjänster som finns.

Leave a Reply

bookshelf