Erotiska ljudböcker

Att lyssna på erotik är väl knappast porr men var går gränsen? Man kan mycket väl använda skönt inlästa berättelser som förspel eller ingående i sexlekar. På olika nätsajter som erbjuder tjänster med e- och ljudböcker finns tusentals titlar att botanisera bland. Man kan välja långa romaner med varierande innehåll eller novellsamlingar som exempelvis ”Schh…- tio heta berättelser som får dig att längta”, vilken skrivits av 10 olika författare. Här handlar det bland annat om en gigolo, tre- och fyrkanter i ganska soft-porr version. Dess systerbok heter ”Sch!” och innehåller ett lite mer vågat urval. Vill man in på lite sidospår kan en novellsamling av Clara Jonsson (pseudonym för en känd svensk författare) ”Med stjärten i vädret”, kanske locka? I 10 noveller skildrar författaren sexuella avvikelser, tabun och mörkt djup men med erotiken som ledstjärna. Storytel erotiska böcker är till för den som läst/lyssnat på kärleksscener i romaner och deckare, men vill ha lite mer.

Berätta en erotisk historia

För närvarande finns tre svenska tjänster som erbjuder ljud- och e-böcker i abonnemang på månadsbasis. Storytel och BookBeat utmanas av uppstickaren Nextory. Storytel har till viss del en produktion som är helt designad för dem vilket de andra för närvarande saknar. Månadspriset är lika överlag med den skillnad att Nextory har ett abonnemang till ett något lägre pris men då ingår inte de senaste böckerna. Samtliga tre tjänstebolag är av den typ som styrs med hjälp av app i mobilen för att enklare komma åt sin bokhylla. E-böcker läses mest med surfplatta men den lilla mobilen duger bra till ljudböcker. Numera är gränsen mellan dessa två typer av plattform ganska otydlig men vad som menas är att storleken har betydelse. Då menar vi inte erotiska noveller eller romaner, där avses att långa romaner lyssnas på ett visst sätt medan korta noveller kan användas som förspel eller sexlekar. BookBeat satsar på fräckisar som ”Knullkompisar”, ”Husvagnssemestern” eller ”Du kommer att komma igen”. Nextory satsar på bland annat Harlequin ”Prata omkull mig!”, men lägger i kategorin ”Erotik och romantik” även in författare som Nora Roberts.

Erotik på köpet

Erotiska butiker har blivit mer allmänt accepterade på senare år. Det är inte längre tabu med ett besök i en butik på orten eller att besöka sådana på nätet. Huvudorsaken till en visit är naturligtvis för inköp av preventivmedel men visst finns det många intressanta grejor som lockar? sexleksaker finns i många modeller och i olika kategorier, en del prylar passar hetero medan andra riktar sig till HBTQ eller tuffare sex. Vanligast är kanske vibratorer och lösvaginor men även parleksaker, bondage och anala prylar brukar vara av intresse. Typer och modeller av prylar varierar i popularitet men just nu verkar en del grejor vara mer åtråvärda: Små stimulatorer för klitoris, så kallade rabbit-vibratorer, sprut-dildos, vibrerande penisringar och prostatavibratorer. Vet man vad som önskas kan man beställa på nätet som vilken annan näthandel som helst. Men ett personligt besök i en butik ger en mer nischad service om vad som passar just dig.

Leave a Reply

bookshelf