NÄR MOBILEN ÄR TRASIG

Jag känner mig lite ensam i detta, men det värsta när min mobiltelefon är trasig, eller mina hörlurar är trasiga, är inte att folk inte kan nå mig. Pushnotiser, Messenger och allt annat kan jag liksom klara mig utan. Det värsta är att jag inte kan lyssna på ljudböcker. För mig har det blivit en så central del av mina dagar. Det är helt enkelt så jag lär mig nya saker, kopplar av och blir underhållen.

Jag lyssnar på ljudböcker när jag pendlar till jobbet, och jag lyssnar på ljudböcker när jag åker hem. När diskar har jag en röst i öronen, och ibland också när jag ska lägga mig för att sova.

När något händer med min mobil som gör att jag inte kan lyssna på ljudböcker vill jag därför få problemet avklarat så snabbt som möjligt. Hos teknikprylar kan du hitta reservdelar till mängder av populära mobiler från Samsung, Sony, Apple och så vidare. De har snabba leveranstider och priserna är definitivt överkomliga. Fraktkostnaden är fast, oavsett vad du beställer får du betala 29 kronor och om paketet är litet nog får du det levererat direkt hem till brevlådan. Själv har jag beställt ett par trådlösa Samsung earbuds. Om någon dag eller två kommer jag kunna lyssna på ljudböcker igen.

Leave a Reply

bookshelf